Szélvédő Javítás Győr
Szélvédő javítás CASCO-s ügyintézés!Hétvégén is!                             

Pár szóban  vállalkozásunkról.

2013-ban indultunk el  a szélvédő javítás területén.
Sok száz javítás után úgy láttuk, hogy megtaláltuk azt a Céget és anyagot amivel elindulhatunk nagyban is. Sikeres vizsgát tettünk és hivatalos javító partnere lettünk a világ első szélvédő javító cégének a GRS vállalatnak.
Hivatalos GRS partnerek vagyunk 2016 óta.

2014-ban Nemzetközi szakmai vizsgát tettünk/Szélvédő javítás/

2016-ban megkaptuk a "Megbízható cég" tanúsítványt

2017-ben Arany fokozatú vállalkozás lettünk

2018-ban az Elit vállalkozás díjját vehettük át

2019-ben Gyémánt fokozatú megbízható vállalkozás lettünk


2016 második felétől az a megtiszteltetés ért minket hogy a Hollandiai GRS cég Magyarországi partnere lettünk. Már nem csak javítunk,hanem oktatunk és forgalmazunk is a GRS szerszámokat és a technológiát.
Mostanra nincs olyan sérülés autón,buszon vagy kamionon amit ne tudnánk orvosolni.
Fő profilunk a kőfelverődés és repedés javítás,fényszóró polírozás. Mindezek mellett foglalkozunk szélvédő gravírozással, illetve autó kozmetikával is. 


Győrben egyedüli olyan szélvédő javító vállalkozás vagyunk aki reggel 8-tól este 19 óráig fogad ügyfeleket, vagy megy ki telephelyre.Így az ügyfélnek nem kell mozgatnia a járműveket mert a javítás a telephelyén vagy az előre egyeztetett helyen elvégezzük. Ez vonatkozik a szombati és vasárnapi napokra is. Ezáltal ügyfelünk időt és pénzt spórol meg.Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!