Megérkezett Győrbe elsőként a legújabb fényszóró UV védelmi bevonat.Tartóssága 2 év.

Kiszerelés nélkül 1,5 óra alatt újjá varázsoljuk a fényszóróit. 

Ára: 12000Ft/2 darab             
Az autónk fényszórója olyan, mint a szemünk. Javítja a látásunkat, különösen az éjszakai vezetésnél.
Ha azt vesszük észre, hogy a szemünk már nem olyan, mint volt, akkor orvoshoz fordulunk, megvizsgáltatjuk, és próbáljuk csökkenteni a problémát. Vigyáznunk kell a szemünkre….
Ugyanez igaz az autónk szemére is. Ha látjuk, hogy már nem úgy világít, szórja a fényt, megváltozott a színe, törődjünk vele. Igaz, hogy nem vihetjük szemorvoshoz, viszont egy Fényszóró polírozás -ra, védőlakkozásra igen. Egy fényszóró polírozás ujjá varázsolhatja a fényszórót, és biztonságosabbá teszi az éjszakai autózást nem csak nekünk, hanem a szembejövőknek is.

Most térjünk vissza a gépkocsi kinézetéhez. Még ha rendszeresen mossuk és vaxoljuk is kedvenc járművünket, a fényszóró nem lesz szebb. Az autó kinézete a mi tükörképünk, egy elhanyagolt négykerekű rossz fényt “vet” a tulajdonosára is. Ezen kívül, ha járművünk eladásában gondolkodunk, a világítótestek felújításával jelentősen növeljük annak értékét is.
Mindez nem csupán a gépkocsi megjelenését rontja, hanem alaposan lerontja a vezetés biztonságát is. A homályos, karcos lencse szórja a fényt, nem oda világít ahová kéne. Ha elvakítjuk a szembejövőt, azzal mások életét is veszélyeztet-jük, nem csupán a sajátunkat. Gondoljunk csak bele: elvakítjuk a szembejövőt - csak későn vesz észre egy akadályt, elrántja a kormányt, megperdül... belegondolni is rossz.

 Miért is érdemes egy fényszórót felújítani (políroztatni) ?

Biztonságosabbá válik az éjszakai autózás mivel jobban látunk, és a szembe jövőket sem vakítjuk annyira – ami a mi biztonságunkat is javítja.
Egy felújított fényszóró javítja a gépkocsi megjelenését, és ezáltal növeli az értékét is. Az autókereskedők ezt nagyon jól tudják, ezért sok esetben élnek is ezzel a lehetőséggel.
Ha nő a gépkocsi értéke, könnyebbé válik az értékesítése. Egy fényszóró polírozás (és UV védelem) költségei csak töredékét teszik ki egy új pár vásárlásának.


A besárgult fényszóró a műszaki vizsgát is meghiúsíthatja!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!