Jó tudni!

Száraz időben ne legyen lemosva sem az autó, sem a szélvédő! A piszkos szélvédő nem annyira probléma, mint a vízes sérülés! Ennek ellenére a vízes kőfelverődést a kiszárítást követően lehet javítani, a repedésből viszont lehetetlen a vízet tökéletesen kiszárítani!

Szeretném tisztázni, hogy a szélvédő javító ragasztó sűrűsége határozza meg mire való, tehát a híg ragasztó való a kavicsfelverődés javítására, és a sűrű, vagy legsűrűbb (“méz sűrűségű”)a fedésére.
Namármost ha valaki megpróbálja belepréselni a legsűrűbb fedő ragasztót egy átlagos sérülésbe, az nyilván nem fog elfolyni benne, tehát nem erre készített ragasztót próbál elpréselni 4000.-ért.
Vállalkozásunk a megfelelő sűrűségű ragasztóval javítja a sérüléseket, és fedjük a kőfelverődést.
Ennek nagyon egyszerű oka van.
Mi nem verjük át az ügyfeleket azzal, hogy a nem megfelelő ragasztóval bohóckodunk, csak azért, mert nyilván nem lesz megfelelő a javítás. Az erre  kifejlesztett ragasztót viszont nem 15.000.-ért adjuk, csak azért hogy jól lehúzzuk a laikusokat.
Nem az ügyfél dönti el a pénztárcájához mérten milyen lesz a javítás, hanem az, aki “ért hozzá”.

Szélvédő javítás Győr területén.Nyitva a hét minden napján .
A szélvédő kőfelverődés okozta sérülése bármikor repedéssé válhat, gyakran éppen akkor, amikor egyáltalán nem számít arra. Vezetés közben ez komolyan befolyásolhatja a biztonságot. A szélvédő a jármű szerkezeti szilárdságának akár 30%-át is biztosítja, az utas oldali légzsák pedig a szélvédőüveget használja támaszként, amikor kibomlik. A kőfelverődés kijavítása után a szélvédő ugyanolyan erős lesz, mint a kár keletkezése előtt. Időt nyer! Mindössze 25 percet vesz igénybe A kőfelverődés kijavítása gyorsabb, mint a teljes szélvédőcsere. A szélvédőn lévő kőfelverődés 30 percnél rövidebb idő alatt kijavítható. Előzze meg, hogy autója megbukjon a műszaki vizsgán, vagy közúti ellenőrzéseken A szélvédőn található kőfelverődések, sérülések következtében gépjárműve nem felel meg a műszaki előírásoknak, így megbukhat a műszaki vizsgán, valamint megbüntethetik egy közúti műszaki-ellenőrzésen is. Szélvédő javítás?  Hétvégén is van rá lehetőség előre egyeztetett időpontban.Háznál,telephelyén,bárhol ahol Önnek megfelel.

Telefon: 06-30-327-4099Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!
Váltás gyengénlátó verzióra!